Πατέρας στη Ρωσία ξυλοκόπησε παιδεραστή που παρενόχλησε στο ασανσέρ την 15χρονη κόρη του - Δείτε βίντεο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πατέρας στη Ρωσία ξυλοκόπησε παιδεραστή που παρενόχλησε στο ασανσέρ την 15χρονη κόρη του - Δείτε βίντεο

Η 15χρονη βγήκε εμφανώς ταραγμένη και κλαίγοντας από το ασανσέρ
Είδε την 15χρονη κόρη του να κλαίει με αναφιλητά και να τρέμει από φόβο. Τότε ο πατέρας ρώτησε το παιδί του τι συνέβη, φόρεσε τις παντόφλες του και έτρεξε προς τον ανελκυστήρα. Πρόλαβε τον 27χρονο παιδεραστή, που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του, και του έδωσε ένα μάθημα.Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρωσία, με τις κάμερες ασφαλείας να δείχνουν τον πατέρα έξαλλο να μπαίνει στο ασανσέρ και να γρονθοκοπά τον 27χρονο παιδεραστή.

Στη συνέχεια, αφού ο 27χρονος πήρε το μάθημα του, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη. Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία επιχείρησε να φιλήσει την 15χρονη.

. This is the moment a father punched a pervert who tried to force himself on his 15-year-old daughter in a lift in Russia +5Το χρονικό της παρενόχλησης

Το ανήλικο κορίτσι στο Σουργκούτ της Ρωσίας κάλεσε το ασανσέρ της πολυκατοικίας για να κατέβει στην είσοδο όπου το περίμενε ο πατέρας του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν ήδη ο 27χρονος, ο οποίος τη ρώτησε πού πηγαίνει και πάτησε αντί για εκείνη το κουμπί.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 27χρονο να μιλάει με το κορίτσι και κάποια στιγμή τη στριμώχνει σε μια γωνία και επιχειρεί να τη φιλήσει. Η 15χρονη φαίνεται, αν μη τι άλλο, ταραγμένη.

Μόλις το ασανσέρ φτάνει στο ισόγειο, η έφηβη ανοίγει την πόρτα και τρέχει κλαίγοντας και σαν κυνηγημένη...


Δεν υπάρχουν σχόλια