Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος αύριο Τετάρτη 12/01 σε Κοινότητες του δήμου, συγκεκριμένα: - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος αύριο Τετάρτη 12/01 σε Κοινότητες του δήμου, συγκεκριμένα:


NEA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/1/2022:
Από τον Δ.Θέρμης ανακοινώθηκε ότι:
Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για σήμερα Τετάρτη 12/01/2022 (08:00 – 10:00) που θα λάμβανε χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται στην Κοινότητα Αγ. Παρασκευής, από τα κοιμητήρια μέχρι την Ν. Ραιδεστό, συμπεριλαμβανομένων και όλων των αρδευτικών αντλιοστασίων – σύνδεσμος 10 κοινοτήτων κ.λπ.



Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 12/01/2022 από τις 08:00 έως τις 10:00, συγκεκριμένα η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται:

Στην Κοινότητα Αγ. Παρασκευής, από τα κοιμητήρια μέχρι την Ν. Ραιδεστό, συμπεριλαμβανομένων και όλων των αρδευτικών αντλιοστασίων – σύνδεσμος 10 κοινοτήτων κ.λπ.

Επίσης, προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 10:30 έως τις 12.30, συγκεκριμένα η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές που βρίσκονται:

Στις Κοινότητες Σουρωτής, Αγ.Αντωνίου – Μονοπηγάδου, συμπεριλαμβανομένων και όλων των αρδευτικών και Φ/Β σταθμών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.