Γάτες vs χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ο νικητής είναι πάντα ένας... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γάτες vs χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ο νικητής είναι πάντα ένας...


Ένα τεράστιο λούνα παρκ φορτωμένο με παιχνίδια και εναλλακτικά ένα ύψιστων προδιογραφών ονυχοδρόμιο «βλέπουν» οι απανταχού γατούληδες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα αγαπημένα αιλουροειδή ετοιμάζονται να ζήσουν την περιπέτεια.

Φωτογραφίες και βίντεο από χριστουγεννιάτικες γατο-εμπειρίες έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γάτοι εξερευνητές επεξεργάζονται το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παίζουν με τις μπάλες και τα στολίδια, ενίοτε βρίσκουν αναπαυτικό κάθισμα και κοιμούνται ανάμεσα στα κλαδιά του, έως ότου επέλθει το... μοιραίο.

Εξ ου και πολλοί παθόντες, εκτός από φωτογραφίες των αγαπημένων τους κατοικιδίων σε χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, μοιράζονται στο Twitter και συμβουλές «επιβίωσης» του δέντρου από τη γάτα μας.

Εκτός από πρακτικές και ευφάνταστες ιδέες, όπως η ηλεκτρική σκούπα ως... ανάχωμα, δεν λείπουν και χιουμοριστικές αναρτήσεις με προτάσεις για τοποθέτηση του δέντρου ανάποδα στο ταβάνι ή μέσα σε προστατευτικά κάγκελα για τη μέγιστη προστασία.

Πάντως, είτε το δέντρο παραμένει όρθιο, είτε όχι, σημασία έχει ότι οι γάτες μας διασκεδάζουν τα Χριστούγεννα.

Άλλωστε, όπως το θέτει εύστοχα χρήστης του Twitter, σε πολλά σπίτια ανά τον κόσμο βασικό στολίδι του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι η ίδια η γάτα!