Η ψεύτικη πλευρά του Instagram - Οι διάσημοι με τους περισσότερους fake ακόλουθους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ψεύτικη πλευρά του Instagram - Οι διάσημοι με τους περισσότερους fake ακόλουθους


Ποιοι celebrities έχουν μεγάλο αριθμό με ψεύτικους followers στον λογαριασμό τους Instagram; Ποια είναι στην κορυφή με αριθμό σχεδόν το μισό της προφίλ γεμάτο fake profiles και bots;


Ζούμε στην εποχή όπου τα social media έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας για πολλούς, με το Instagram να είναι αυτό που έχει γίνει… δουλειά και δεκάδες εκατοντάδες προσωπικότητες.

Αυτή τη φορά δεν θα μιλήσουμε για τους Έλληνες influencers και τα ποσό που κερδίζουν, αλλά για την παγκόσμια «αγορά» και πιο συγκεκριμένα για τους εκατομμύρια ψεύτικους ακόλουθους που έχουν.


Ναι, οι fake followers και τα bots είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» στα social media και έτσι οι αριθμοί των διασήμων ανεβαίνουν και η εικόνα του λογαριασμού δείχνει πιο… λαμπρή. Ουσιαστικά όμως, από αυτό δεν κερδίζουν απήχηση και ίσα ίσα είναι κόντρα στους κανόνες της κοινότητας του Instagram, το οποίο βέβαια σε αυτά τα προφίλ των εκατομμυρίων followers, «σφυρίζει» αδιάφορα.

Ποιοι είναι λοιπόν οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους ακόλουθους παγκοσμίως; Το Fasthosts.co.uk ερεύνησε τους λογαριασμούς διάσημων και influencers και αποκάλυψε τους 25 που συγκεντρώνουν το υψηλότερο ποσοστό σε fake followers.

Ας δούμε αρχικά το Top 10:

PHOTO GALLERY



Kylie Jenner: 289 εκατ. followers - Το 40% ψεύτικοι


















Είναι δυνατόν καλλιτέχνες και προσωπικότητες με τέτοια φήμη και έσοδα να χρειάζονται να ψεύτικους followers; Απ' ότι φαίνεται -τελικά- είναι, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως έχουν πληρώσει (απαραίτητα) για να αγοράσουν followers, καθώς υπάρχουν και τα bots.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της πρώτης στη λίστα Kylie Jenner, που το ποσοστό των fake λογαριασμό σε σχέση με τους followers της είναι 40%, λίγο λιγότερα από το μισό των followers της δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί πως εννιά από τους είκοσι πέντε διάσημους της λίστας εργάζονται στη μουσική βιομηχανία!

Αναλυτικά η λίστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fasthosts.co.uk






Instagram