ERTFLIX: Επανήλθε σε λειτουργία η εφαρμογή - Οι οδηγίες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ERTFLIX: Επανήλθε σε λειτουργία η εφαρμογή - Οι οδηγίες



H ΕΡΤ ανακοίνωσε πως η υπηρεσία ERTFLIX επανήλθε πλέον σε πλήρη λειτουργία και στις τηλεοράσεις Samsung, στις οποίες τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν προβλήματα, τα οποία προέκυψαν από την ανανέωση της εφαρμογής της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Όσοι έχουν τα smart μοντέλα της Samsung, που είναι αγορασμένα από το 2016 και μετά, μπορούν να δουν τη νέα έκδοση του application του ERTFLIX που φυσιολογικά έχει εγκατασταθεί αυτόματα. Σε περίπτωση που δεν έχει ανανεωθεί αυτόματα η εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελέγξουν τη σχετική ένδειξη στις ρυθμίσεις.

ERTFLIX: Οι οδηγίες

Πατήστε το HOME στο τηλεκοντρόλ, πηγαίνετε στο ΑΡΡS (ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ), και επιλέξτε SETTINGS (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ). Κατόπιν AUTO UPDADE (ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) το οποίο ενεργοποιείτε.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, θα χρειαστεί να κάνετε επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Η νέα εφαρμογή του ERTFLIX είναι διαθέσιμη και για όσους διαθέτουν smart τηλεοράσεις Samsung και δεν είχαν κατεβάσει ποτέ έως σήμερα την εφαρμογή, αρκεί να γίνει η εγκατάστασή της.

Οδηγίες:
Πατήστε το HOME στο τηλεκοντρόλ, πηγαίνετε στο ΑΡΡS (ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ), επιλέξτε SEARCH (ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ), πληκτρολογείστε ERTFLIX και μόλις το δείτε επιλέξτε INSTALL (EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό της Samsung στην τηλεόραση σας, κάτι που θα σας ζητηθεί εάν δεν έχετε ξανακατεβάσει ποτέ οποιαδήποτε εφαρμογή.
Για τυχόν απορίες σε τεχνικά θέματα επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ 210-6066000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ertflix@ert.gr.