Το εορταστικό μήνυμα του δημάρχου Θέρμης Θ. Παπαδόπουλου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το εορταστικό μήνυμα του δημάρχου Θέρμης Θ. Παπαδόπουλου

 


Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Καλούμαστε και φέτος, όπως και πέρυσι, να γιορτάσουμε τις Άγιες μέρες, με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που υπαγορεύουν οι θρησκευτικές και οι λαϊκές παραδόσεις μας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η πανδημία του νέου κορωνοϊού SARS–CoV-2 μάς αναγκάζει σε αυτοπεριορισμούς. Υποχρεώνει το δήμο μας να ματαιώσει, ξανά, όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του.
Επιβάλλει και στον καθένα μας, ξεχωριστά, να στερηθεί αγαπημένες του συνήθειες. 

Ωστόσο, χάρη στα επιτεύγματα της επιστήμης και το ανεκτίμητο δώρο της, το εμβόλιο, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι λιγότερο «σκοτεινά». Θα μπορέσουμε να μοιραστούμε το γιορτινό τραπέζι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με μέτρα και προφυλάξεις, έχοντας την ελπίδα ότι του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα.

Η σκέψη μας αυτές τις μέρες, είναι κοντά στους ανήμπορους συνανθρώπους μας, στους ηλικιωμένους, στους μοναχικούς, στους κοινωνικά ευάλωτους. Ας φροντίσουμε ώστε κανείς να μην νιώσει μόνος του αυτές τις μέρες, κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς παιχνίδι, καμία οικογένεια να μην στερηθεί τα αναγκαία.

Παράλληλα, σκεφτόμαστε και όλους τους συνανθρώπους μας, γιατρούς και νοσηλευτές που σχεδόν δύο χρόνια τώρα δίνουν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας που δοκιμάζεται. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Συμπολίτες μου.

Με αυτές τις σκέψεις, εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου και όλων των εργαζομένων στο δήμο μας, σας εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη κι ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και δημιουργικό 2022.