Συνάντηση απογραφέων στην Κοινότητα Βασιλικών με στόχο τον συντονισμό και την ολοκλήρωση της απογραφής των Κάτοικων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνάντηση απογραφέων στην Κοινότητα Βασιλικών με στόχο τον συντονισμό και την ολοκλήρωση της απογραφής των Κάτοικων



//Ανακοίνωση Κοινότητας Βασιλικών

Συνάντηση σήμερα στο πρώην Δημαρχείο Βασιλικών όλων των απογραφέων των Βασιλικών και της Λακκιας με τη Διοίκηση της Κοινότητας Βασιλικών.
Συζητήσαμε, συντονιστήκαμε και στοχεύσαμε όλοι μαζί για μια επιτυχή και ολοκληρωμένη αποπεράτωση της διαδικασίας απογραφής ώστε να μη μείνει κανένας πολίτης που να μην απογραφεί.

Όποιος πολίτης των Βασιλικών και της Λακκιας αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα μέχρι και σήμερα όσον αφορά την απογραφή να επικοινωνεί με τον Πρόεδρο τηλ 6977482522 και την Αναπλ Πρόεδρο 6947473258.

Επίσης σε όποια περίπτωση υπάρχει πρόβλημα προσβασιμοτητας σε οικία, ή αδυνατεί ηλεκτρονικά να απογραφεί, ή για λόγους ασφαλείας επιθυμεί ο πολιτης θα μπορεί με τηλ. ραντεβού να προσέρχεται στο Κοινοτικό Κατάστημα Βασιλικών( ισόγεια αίθουσα) ενώπιον του απογραφέα και με τη βοήθεια του να απογράφεται.

Τέλος σημειωτέον πως απογράφονται και οι θανοντες και οι γεννηθέντες έως και 22 Οκτ 2021.

Είναι διαπιστωμένο πως οι πολίτες της Κοινότητας Βασιλικών αγκάλιασαν με προθυμία την απογραφή και σπεύδουν και όσοι δεν μπόρεσαν για κάποιοι λόγο μέχρι τώρα, να απογράφουν.
Θα κάνουμε ότι λέει ο νόμος και ότι είναι δυνατόν ώστε να απογραφουμε άπαντες.