Επίσκεψη του βουλευτή Σωκράτη Φάμελλου στο Κέντρο Υγείας Θέρμης - "Το εμβολιαστικό κέντρο επανδρώνεται με άξιους υπαλλήλους - επαγγελματίες" είπε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του βουλευτή Σωκράτη Φάμελλου στο Κέντρο Υγείας Θέρμης - "Το εμβολιαστικό κέντρο επανδρώνεται με άξιους υπαλλήλους - επαγγελματίες" είπε




Το Κέντρο Υγείας Θέρμης επισκέφθηκε σήμερα -παραμονή Χριστουγέννων - ο πρώην υπουργός Σωκράτης Φάμελλος. Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης θεωρώντας υποχρέωσή του, ξεκίνησε τις σημερινές ευχές από τη "πρώτη γραμμή" μάχης κατά της πανδημίας που για την περιοχή μας είναι το Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Κατά την επίσκεψή του, περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του κτηρίου και συναντήθηκε με το προσωπικό αλλά και με επισκέπτες. Μαζί με τις ευχές του στους Υγειονομικούς υπαλλήλους, αντάλλαξε απόψεις για τη δύσκολη κατάσταση που όμως αντιμετωπίζουν με επιτυχία και επαναδιατύπωσε την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΥΘ με προσωπικό και υλικά μέσα.

Οπως δήλωσε στη THERMISnews.gr, "Το εμβολιαστικό κέντρο επανδρώνεται με άξιους υπαλλήλους - επαγγελματίες που δίνουν κάθε μέρα κάτω από δύσκολες συνθήκες τον καλύτερό τους εαυτό για το Κοινωνικό σύνολο. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν αντίστοιχης μεταχείρισης και ιδίως σήμερα τις καλύτερες ευχές όλων μας. Αυτό ήρθα να κάνω κι εγω σήμερα, γιατί τους αξίζει"

Σε ανάρτησή του μάλιστα, αναφέρει:
👉Οι πρώτες ευχές και τα πρώτα κάλαντα της ημέρας αξίζουν και ανήκουν στους υγειονομικούς.

🥇Γιατροί, νοσηλευτές, εργαστήρια και διοικητικοί στην πρώτη γραμμή.

🎄Καλά Χριστούγεννα🎄 από το Κέντρο Υγείας #Θέρμης που είναι και εμβολιαστικό κέντρο!

‼️Και φυσικά είναι ευχάριστη είδηση ότι προχωράει ο #εμβολιασμός και πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Είναι δικαίωμα ζωής!

‼️Όπως πρέπει να ενισχυθεί και το Κέντρο Υγείας με μόνιμη στελέχωση! Και γιατί ασκεί πρωτοπόρα κοινωνική ιατρική!

Φωτογραφίες από την επίσκεψη:






THERMISnews.gr