Ένα πακέτο καραμέλες αλλάζει χέρια εδώ και 30 χρόνια - Το κάνει δώρο ο ένας αδελφός στον άλλον εναλλάξ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ένα πακέτο καραμέλες αλλάζει χέρια εδώ και 30 χρόνια - Το κάνει δώρο ο ένας αδελφός στον άλλον εναλλάξ


Ο γενικός «κανόνας» είναι πως τα δώρα δεν δωρίζονται. Όμως, δύο αδέλφια από το Νιου Χάμσαϊρ όχι απλά δεν το τηρούν αυτό, αλλά δημιούργησαν και μια ασυνήθιστη οικογενειακή παράδοση.

Ο Ράιαν και ο Έρικ Γουάσον χαρίζουν ο ένας στον άλλον- εναλλάξ- κάθε Χριστούγεννα το ίδιο πακέτο καραμέλες, εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Όλα άρχισαν το 1987, όταν ο Ράιαν Γουάσον αποφάσισε να χαρίσει στον αδελφό του- ως αστείο για τις γιορτές- ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο με καραμέλες διαφόρων γεύσεων φρούτων, γνωρίζοντας ότι δεν θα του άρεσαν.


«Δεν τις έφαγα. Οπότε, την επόμενη χρονιά σκέφτηκα “Θα του τις δώσω πίσω, δεν θα το θυμάται», περιέγραψε ο Έρικ Γουάσον στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WMUR-TV.

Όμως, ο αδελφός του αμέσως αναγνώρισε το πακέτο με τις καραμέλες. Από τότε, χαρίζει ο ένας στον άλλον ακριβώς την ίδια συσκευασία, καταγράφοντας μάλιστα αυτή την ανταλλαγή.Με τα χρόνια, άρχισαν να γίνονται δημιουργικοί. Μεταξύ άλλων, έχουν κρύψει τις καραμέλες σε κομμάτι πάγου, σε ζελέ, ενώ μια χρονιά ο Έρικ Γουάσον είχε ράψει το πακέτο μέσα σε λούτρινο αρκουδάκι. Πέρυσι, ο ίδιος «παρουσίασε» το παραδοσιακό πλέον δώρο στον αδελφό του πάνω σε ασημένια πιατέλα, σε εστιατόριο.

Φέτος ο Ράιαν Γουάσον στράφηκε στα social media, ζητώντας από τον κόσμο να του προτείνει ιδέες. Μεταξύ άλλων, του είπαν να στείλει το πακέτο με ντελίβερι για πίτσα, με άτομα που θα τραγουδούν τα κάλαντα, να το κρύψει σε βιβλίο ή τούρτα, ακόμη και να οργανώσει κυνήγι θησαυρού με στοιχεία για τον εντοπισμό του δώρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια