Έργα για 2 μέρες στο δρόμο προς Μηχανιώνα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έργα για 2 μέρες στο δρόμο προς ΜηχανιώναΕργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών θα γίνουν από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση με τα εκπαιδευτήρια “Κωνσταντινίδη” έως και τον οικισμό της Αγίας Τριάδας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 01/12/2021 και την Πέμπτη 02/12/2021 με ώρα έναρξης στις 10.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Τ.typosthes.


Δεν υπάρχουν σχόλια