"Tα μικρόφωνα στους νέους!" - Νικήτρια η ομάδα 3 Γυμν. Μίκρας για τον διαγωνισμό "Ποντιακός Ελληνισμός" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

"Tα μικρόφωνα στους νέους!" - Νικήτρια η ομάδα 3 Γυμν. Μίκρας για τον διαγωνισμό "Ποντιακός Ελληνισμός"


//Ανακοίνωση Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης

Ο τοπικός κύκλος Καρδιάς και Κάτω Σχολαρίου του συμβουλίου νέων Δήμου Θέρμης σας παρουσιάζουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast με τίτλο "Tα μικρόφωνα στους νέους!"

Η σειρά αυτή θα φιλοξενήσει καθόλη τη διάρκεια της νέους και νέες από τα δύο χωριά, την Καρδία και το Κάτω Σχολάρι οι οποίοι έχουν επιτύχει κάτι αξιέπαινο. Η σειρά αυτή θα διαρκέσει όλη τη χρονιά και θα φιλοξενήσει αρκετούς νέους και νέες με τους οποίους θα συζητήσουμε και ταυτόχρονα θα προβληματιστούμε. 

Η νεολαία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θύμα κατηγοριών ανευθυνότητας ταραξιών επιθετικότητας και τεμπελιάς στόχος μας είναι να αποδείξουμε πως η νεολαία δεν είναι μπαχαλάκηδες αλλά αποτελείται από νέους και νέες που διεκδικούν και επιτυγχάνουν τους στόχους τους παρά την αδιαφορία και την απραξία της κοινωνίας.

Έτσι λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Τα μικρόφωνα στους νέους!" φιλοξενούμε τη νικήτρια ομάδα του 3ου Γυμνασίου Μίκρας που πέρσι συμμετείχε στο διαγωνισμό που τελούσε υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ σε συνεργασία με την UNESCO " Ποντιακός Ελληνισμός" στον οποίο πήραν μέρος σχολεία από την Ελλάδα την Κύπρο αλλά και από την ομογένεια (Αυστραλία Γερμανία κ.ά.)

Η ομάδα κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ιστοσελίδας!