Netflix: Προσφέρει και βιντεοπαιχνίδια σε κινητά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Netflix: Προσφέρει και βιντεοπαιχνίδια σε κινητά



To Netflix, εκτός από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντερ εγκαινιάζει τώρα και τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια του που θα προσφέρει μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) παγκοσμίως.
Η εταιρεία – εκτός απο τις νέες σειρές που ετοιμάζει – άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download) από τους χρήστες. 

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops.


Τα πρώτα δύο παιχνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix. Περισσότερα παιγνίδια θα ακολουθήσουν και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι να έχουν κάποια σχέση με σειρές που έχουν κατά καιρούς προσφερθεί από την πλατφόρμα.

Η εταιρεία, όπως διαβάζουμε και στο iefimerida, ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιγνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix». Tους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple