Πώς να διορθώσετε τα πεσμένα βλέφαρα εντελώς φυσικά. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς να διορθώσετε τα πεσμένα βλέφαρα εντελώς φυσικά.


Τα πεσμένα βλέφαρα μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικά και μπορεί να κάνουν ένα πρόσωπο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο.

Σε γενικές γραμμές, τα πεσμένα βλέφαρα είναι αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης, αλλά μπορεί επίσης να προκληθούν από έναν τραυματισμό στην περιοχή, μια νευρική βλάβη ή ορισμένες ασθένειες.

Μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για το θέμα αυτό προέρχεται από τα αυγά. Τα αυγά χρησιμοποιούνται ως κοινή θεραπεία για πολλά θέματα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως ως προϊόντα φροντίδας ομορφιάς.

Τα αυγά συχνά χρησιμοποιούνται για την πρόληψη της ακμής, σαν ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά και σαν ενυδατική και συσφικτική μάσκα για το δέρμα γύρω από τα μάτια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε φυσικά τα πεσμένα βλέφαρα είναι: Πλύνετε το πρόσωπο σας καλά και αφαιρέστε το μακιγιάζ.

Αφαιρέστε τον κρόκο από ένα αυγό και χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να εφαρμόσετε το ασπράδι στα βλέφαρα. Κάντε το προσεκτικά, ώστε να αποτρέψετε την είσοδο του στα μάτια. Κρατήστε τα μάτια κλειστά μέχρι το ασπράδι να στεγνώσει εντελώς. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα.

Δεδομένου ότι αυτή η θεραπεία είναι απολύτως φυσική, μπορείτε να την επαναλαμβάνετε σε καθημερινή βάση. Θα παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο ημέρες.

Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει μερικές χρήσιμες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα των πεσμένων βλεφάρων:


Δεν υπάρχουν σχόλια