Εορτασμοί για την Ιερά πανήγυρη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην Κοινότητα Περιστεράς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εορτασμοί για την Ιερά πανήγυρη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην Κοινότητα Περιστεράς



// Aνακοίνωση
Χρόνια πολλά Περιστερά!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία σήμερα, ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την Ιερά πανήγυρη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητου, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τα περιοριστικά μέτρα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει ορίσει η πανδημία. 

Συνλειτουργοί του ήταν οι Αρχιερατικός επίτροπος Δωρόθεος Ζέρβας, Αρχιμανδρίτης Γεννάδιος Ντέλης, Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Μαρμαλίδης, πατήρ Σταύρος Τράκας και πατήρ Γεώργιος από την Βάβδο.



Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο που παρά τις πολλές υποχρεώσεις του κατάφερε και βρέθηκε κοντά μας. Επίσης κοντά μας ήταν ο αντιδήμαρχος κ.Μουστάκας Βασίλειος, ο κοινοτικός μας σύμβουλος κ.Βαρλάμης Δημήτριος και κοινοτική σύμβουλος Βασιλικών κ.Νίκη Σαλαγκούδη.

Ένα μεγάλο μπράβο στην εκκλησιαστική μας επιτροπή αλλά και σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του πανηγυριού μας.

Άξιος ο νέος αναγνώστης κ.Χατζηκωνσταντίνου Στέλιος!
Και τις δύο αυτές ημέρες ήταν ιδιαίτερα αισθητή η απουσία του εφημέριου μας, πάτερ Γεώργιου Τσιπλακίδη. Του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας! Η σκέψη μας είναι συνεχώς μαζί του και οι προσευχές μας είναι για αυτόν!

Ο αγώνας δρόμου για να εξοπλιστεί πλήρως η εκκλησία μας συνεχίζεται! 

Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γεν. Αρχ. Επίτροπο Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα, διότι είναι αυτός που φροντίζει για όλα και είναι αυτός που βρίσκεται στο χωριό μας τακτικά έτσι ώστε να οργανώνει, να επιβλέπει και να καθοδηγεί, με σκοπό να τελειοποιηθεί ο Ναός μας. 

Τις προηγούμενες ημέρες παραλάβαμε ακόμη μία ντουλάπα για το Ιερό, δύο μεγάλα προσκυνητάρια για τον Νάρθηκα, δύο ξυλόγλυπτες κορνίζες για εικόνες. Να τον δίνει ο Θεός δύναμη, να συνεχίσει το έργο του με τον ίδιο ζήλο και μεράκι.

Για το Κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής