Κρούσματα σε κλινική με ηλικιωμένους στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κρούσματα σε κλινική με ηλικιωμένους στη Θέρμη



Δεκάδες είναι τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία έχουν εντοπιστεί σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην περιοχή της Θέρμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr έχουν εντοπιστεί επιβεβαιωμένα 28 κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο εκφράζεται φόβος ότι μετά από τη διενέργεια ελέγχων κατά του κορωνοϊού, ο αριθμός ενδεχομένως να ανέβει ακόμη περισσότερο. Η πλειονότητα των ασθενών είναι ασυμπτωματικοί και έχουν ήδη τεθεί σε περιορισμό -όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα-, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στους υπόλοιπους εργαζόμενους της κλινικής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επτά ασθενείς που εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο «Παπανικολάου» και έχουν μοιραστεί σε τρία τμήματα covid του νοσοκομείου για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Ανησυχία επικρατεί κυρίως στους εργαζόμενους καθαριότητας και στους συνοδούς, οι οποίοι καθημερινά ερχόντουσαν σε επαφή με τους ασθενείς της κλινικής.



Μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων οι ιθύνοντες της υγειονομικής μονάδας προχωρούν στη διαδικασία ιχνηλάτησης, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς ανάμεσα στους ηλικιωμένους.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  όλο το προσωπικό της επιχείρησης είναι πλήρως εμβολιασμένο.


Με πληροφορίες από thesstoday.gr