Καλαμαριά: Συμφωνία για τη διάνοιξη της Πόντου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καλαμαριά: Συμφωνία για τη διάνοιξη της Πόντου


Άλλο ένα βήμα έγινε για τις απαλλοτριώσεις που απαιτούνται σε ότι αφορά το μεγάλο έργο της διάνοιξης της οδού Πόντου, το οποίο έχει μείνει στα χαρτιά εδώ και τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, είχε τηλεδιάσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική και υπεύθυνο για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, Θόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος αφού εξέτασε τα στοιχεία, που είχε ήδη δώσει ο κ. Δαρδαμανέλης, δεσμεύτηκε να προχωρήσει το θέμα με τη συμμετοχή τόσο του Υπουργείου Οικονομικών, όσο κα του Υπουργείου Υποδομών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Καλαμαριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο της διάνοιξης της οδού Πόντου, αποτελεί πρωθυπουργική εξαγγελία, καθώς ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμαριά, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη δρομολόγησής του, έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Στην τηλεδιάσκεψη του κ. Δαρδαμανέλη με τον κ. Σκυλακάκη, συμμετείχε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, στον οποίο είχε ανατεθεί η παρακολούθηση των απαιτούμενων διαδικασιών από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.