Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο πλευρό άπορων οικογενειών – Η πρωτοβουλία για πάνες κι άλλα αγαθά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο πλευρό άπορων οικογενειών – Η πρωτοβουλία για πάνες κι άλλα αγαθά


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε άλλη μια σπουδαία κίνηση προχωρά ο «Greek Freak», μαζί με τη σύντροφο του, Μαράια, καθώς θα παρέχει πάνες κι άλλα αναγκαία αγαθά σε άπορες οικογένειες.

Με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, Μάβερικ Σάι, ο Γιάννης κι η Μαράια διοργανώνουν μια δράση, μέσω της οποίας θα προσφέρουν σε οικογένειες που αδυνατούν να έχουν τα βασικά για τα μωρά τους.

Η Μαράια, μέσω ποστ της στο Instagram, γνωστοποίησε πώς γεννήθηκε η ιδέα κι ότι μπορεί ο καθένας να βοηθήσει. Αναλυτικά…

«Το υγιές μας αγόρι, ο Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου. Πριν αποκτήσουμε παιδιά, ο Γιάννης κι εγώ είχαμε αποφασίσει πως ό,τι κάνουμε για ένα από τα παιδιά μας, θα το κάνουμε και για τα υπόλοιπα, στο μέτρο του δυνατού φυσικά. Όταν γεννήθηκε ο Λίαμ, η οικογένεια και οι φίλοι μας διοργάνωσαν δύο φανταστικά πάρτι για να γιορτάσουμε την άφιξή του. Μας ευλόγησαν με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για τον ερχομό του πρώτου μας αγοριού στον κόσμο. Όταν ανακαλύψαμε ότι θα αποκτήσουμε έναν ακόμη γιο, 18 μήνες μετά τη γέννηση του Λίαμ, ξέραμε εκ των προτέρων ό,τι χρειαζόταν. Όμως ο Γιάννης κι εγώ συμφωνήσαμε να γιορτάσουμε τη γέννηση του δεύτερου γιου μας όπως και του πρώτου. Τότε γεννήθηκε η ιδέα ‘Η αποστολή της πάνας του Μάβερικ’. 

Μιας πρωτοβουλίας για πάνες. Μέσα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, μεγαλώνοντας ένα μωρό και ούσα επτά μηνών έγκυος, δεν μπορούσα να οργανώσω την πρωτοβουλία αυτή πριν τη γέννησή του, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να γιορτάσουμε τη γέννησή του βοηθώντας την κοινωνία.

Όταν έγινα μητέρα κατάλαβα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες για τα μωρά και τα παιδιά. Πάνες, μωρομάντιλα, φαγητό κλπ, θα έπρεπε να είναι προσιτά για όλες τις οικογένειες. Αντιλαμβάνομαι πως είμαι προνομιούχα και τυχερή που μπορώ να καλύψω αυτές τις βασικές ανάγκες. Με αυτό το προνόμιο, πιστεύω πως είναι και καθήκον μου να προσφέρω πίσω στην οικογένεια και να βοηθήσω άλλες μαμάδες και οικογένειες να παρέχουν τα βασικά για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Γιορτάζοντας τη γέννηση του Μάβερικ, συνεργαζόμαστε με την MKE Diaper Mission (@milwaukeediapermission ) διοργανώνοντας μια εκδήλωση. Από τις 14 ως τις 21 Νοεμβρίου, θα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσφέρουμε για τις ανάγκες σε πάνες παγκοσμίως. Ακολουθήστε μας για να ανακαλύψετε τη σημασία των τραπεζών με πάνες, πώς μπορείτε να βοηθήσετε, πώς οι οικογένειες που έχουν ανάγκες μπορούν να έχουν πρόσβαση και άλλα. Είμαι ενθουσιασμένη που γιορτάζουμε όλοι μαζί και σας ευχαριστώ που πάντα υποστηρίζετε την οικογένειά μου».