8 ηθοποιοί που έγιναν γνωστοί από σειρές και ο ρόλος τους συνέχισε να τους ακολουθεί - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

8 ηθοποιοί που έγιναν γνωστοί από σειρές και ο ρόλος τους συνέχισε να τους ακολουθεί


Στον 21ο αιώνα οι σειρές είναι ένα must. Πάντα όλοι βλέπουμε έστω και μια σειρά, έχουν μπει πια τόσο μέσα στην ζωή μας που είναι σχεδόν αδύνατον να διανοηθούμε πως κάποιος δεν έχει δει ούτε μια. Μερικοί ηθοποιοί μπορεί να παίζουν για χρόνια σε ταινίες και όμως να μην τους έχουμε δει πραγματικά ποτέ. 

Έχουμε συνηθίσει άλλωστε στις ταινίες να μην παρακολουθούμε τους δευτερεύοντες ρόλους γιατί πάντα παίζουν μεγάλα ονόματα. Οι σειρές λοιπόν είναι πλέον ένα μέσο μικρά ονόματα να ξεκινήσουν καριέρες.

Δεν χρειάζεται σε μια σειρά, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο, αρκεί να εμφανιστείς σε μερικά επεισόδια και ο ρόλος σου να κάνει εντύπωση. Είναι αρκετές οι φορές επίσης που κάποιοι ηθοποιοί έπαιξαν τόσο καλά ένα ρόλο που αυτό τους ακολούθησε μετά σχεδόν παντού.


Πάμε να γνωρίσουμε λοιπόν κάποιους από αυτούς


1.Steven Ogg




Ο κακός Simon δεξί χέρι του NEGAN στην σειρά The walking dead. Εντάξει μπορεί να μην ήταν πολύ συμπαθής όμως πραγματικά έκανε τον ψυχάκια κακό πολύ καλά . Αυτό είδαν και από την παραγωγή του Snowpiercer και αποφάσισαν να τον βάλουν να παίξει ένα παρόμοιο ρόλο στην δεύτερη σεζόν …. Ειρωνεία ? Τα ρούχα του στις δυο σειρές είναι παρόμοια.

2.Victoria Pedretti



Η αθώα αλλά ταλαιπωρημένη Nell του Hill House με τον νεκρό δίδυμο αδερφό εθισμένο σε ουσίες έπαιξε τόσο καλά τον ρόλο της που αργότερα η παραγωγή της γνωστής σειράς You την έβαλε να παίξει την Love η οποία επίσης είχε νεκρό δίδυμο αδερφό εθισμένο σε ουσίες . Στην πρώτη σεζόν ήταν ένα γλυκό πλάσμα μπερδεμένο και βαθιά πληγωμένο από τον θάνατο της μαμάς της ,ενώ στο You ήταν επίσης αρχικά όλα αυτά με την εξαίρεση πως στο τέλος της δεύτερης σεζόν αλλάζει εντελώς προφίλ . Οι ομοιότητες όμως παραμένουν.

3.Jason Momoa



Εντάξει τώρα εδώ τι να πεις …? Έχει παίξει σε πολλές ταινίες αλλά γνώμη μου είναι πως γνωστός έγινε μετά την συμμετοχή του στην επική σειρά Game of Thrones σαν Khal Drogo. Φυσικά μετά την τεράστια απήχηση που είχε ο ρόλος του έπαιξε σε παρα πολλές ταινίες γνωστές αλλά λίγο αργότερα εμφανίζεται σαν Baba Voss στην σειρά See. Εκεί υποδύεται ότι ακριβώς και στο Game of thrones . Αρχηγός μιας φυλής και ικανός πολεμιστής …. Γιατί άραγε?

4.Nina Dobrev



Η γλυκιά αθώα Elena του Vampire diaries , αιώνια μπλεγμένη ανάμεσα σε δυο άντρες που τύχαινε να είναι και αδέρφια . Έφυγε από την σειρά θέλοντας να κάνει καριέρα…. Ποιος να της το έλεγε πως λίγα χρόνια αργότερα θα έπαιζε σε ταινία αυτή την φορά ,παρόμοιο ρόλο . Η νέα της ταινία στο Netflix ,love hard είναι σταθερά στο ελληνικό top ten εδώ και δυο εβδομάδες. Η Ναταλί a.k.a Nina Dobrev μπλέκει ανάμεσα σε δυο άντρες προσπαθώντας να αποφασίσει ποιος της ταιριάζει καλύτερα ….. αφήστε το αγόρια ….ρωτήστε τι έπαθαν και τα αδέρφια Salvatore …κόντεψαν να σκοτώσουν ο ενας τον άλλο.

5.Jon Bernthal



Ο σκληρός / κακός , αδίστακτος και ψυχωτικός μπάτσος Shane του Walking Dead . Πολλοί μίσησαν τον χαρακτήρα του αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως ο ηθοποιός δεν ήταν απλά καταπληκτικός . Έχει εκ φύσεως αυτήν την αγριάδα στο πρόσωπο του που πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να πείσει . Αυτό είδαν και από την παραγωγή του Netflix και αμέσως του έδωσαν τον ρόλο γάντι πάνω του σαν Punisher της Marvel … !!! Ξανά ένστολος αλλά στον στρατό αυτή την φορά γίνεται ο antihero που όλοι σήμερα ξέρουμε . Ο ρόλος του φυσικά δεν είναι καθόλου μακριά από αυτόν του walking dead αφού και στις δυο σειρές κίνητρο για ότι κάνει είναι η οικογένεια του . Παραμένει ενας εκκεντρικός ρόλος και για τις δυο σειρές.

6.Kate Siegel



Η περίεργη , απόμακρη ,ψυχρή με κοινωνικά προβλήματα αλλά πολύ συμπαθής κατά την άποψη μου Theodora Haunting The Hill House μάλλον έκανε τόσο καλή εντύπωση και έπεισε στον ρόλο της που αμέσως μετά την επιτυχία της σειράς της ζητήθηκε να παίξει ξανά παρόμοιο ρόλο στην νέα σειρά του Netflix Midnight Mass σαν Erin Greene. Το παράξενο είναι πως την ίδια χρόνια έπαιξε και σε ταινία το Hush με παρόμοιο ρόλο ξανά. Μάλλον φαίνεται να κόλλησε σε αυτό το μοτίβο ….όπως και να έχει προσωπικά την απολαμβάνω.

7.Nicole Kidman



The Undoing και Big little lies…Η Nicole Kidman σίγουρα είναι μια ηθοποιός, η οποία μας έχει απασχολήσει με την συμμετοχή της σε μεγάλες επιτυχίες δραματικών σειρών του HBO. Δυο από αυτές που την είδαμε να έχει παρόμοιο ρόλο ήταν ο ρόλος της ως Grace Fraser στην σειρά Undoing και ο ρόλος της στην σειρά Big Little Lies ως Celeste Wright, μέσα από τους οποίους προσπαθούσε να ξεσκεπαστεί σκοτεινά μυστικά των συζύγων της. Καλά εντάξει μπορεί να μην έγινε γνωστή από σειρά αλλά φαίνεται πως απέκτησε μοτίβο.

8.Lana Parilla



Once Upon a Time/ Why Women Kill…. Αγαπήσαμε την Lana Parilla μέσα από την σειρά φαντασίας του ABC, Once Upon a Time στην οποία υποδύθηκε την Κακιά Βασίλισσα και σιγά σιγά την είδαμε να αλλάζει στρατόπεδα και να γίνεται καλή. Παρομοίως μέσα από την σειρά Why Women Kill, η Parilla υποδύθηκε την Rita Castillo, μια ψηλομύτα της καλής κοινωνίας, η οποία όμως σιγά σιγά άλλαξε συμπεριφορά και στάση ζωής.