Τοποθετήθηκαν οι νέες μπασκέτες στο γήπεδο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης – Τριαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τοποθετήθηκαν οι νέες μπασκέτες στο γήπεδο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης – Τριαδίου



//Ανακοίνωση:
 
Νέα εικόνα απέκτησε από χθες 17 Νοεμβρίου ο αύλειος χώρος του 5ου δημοτικού σχολείου Θέρμης Τριαδίου. Στο χώρο του γηπέδου έγιναν εργασίες διαμόρφωσης ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν και δύο καινούργιες μπασκέτες οι οποίες πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας. 

Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν ένα αίτημα των μαθητών και της διεύθυνσης του σχολείου στο οποίο ανταποκρίθηκε η διοίκηση του δήμου, αφού χρειάστηκε προηγουμένως να υπερβεί μια σειρά από γραφειοκρατικά εμπόδια.

«Μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση η τοποθέτηση δύο μπασκετών, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να ξεπεραστούν προβλήματα που είχαν να κάνουν με την ασφαλή τοποθέτησή τους, λόγω κάποιων ιδιαιτέρων εδαφολογικών χαρακτηριστικών που αντιμετωπίστηκαν. 

Αφού ξεπεράστηκαν όλες οι δυσκολίες με καλή θέληση και άψογη συνεργασία της διοίκησης του δήμου, της τεχνικής μας υπηρεσίας, της διεύθυνσης του σχολείου και της αναδόχου εταιρείας, παραδώσαμε χθες στα παιδιά μας, στους μαθητές και στις μαθήτριες του 5ου δημοτικού σχολείου ένα ασφαλές γήπεδο για την άθληση και ψυχαγωγία τους», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλιος Αποστόλου.