3 τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4», στη Θεσσαλονίκη - Τεχνικός σε κρίσιμη κατάσταση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

3 τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4», στη Θεσσαλονίκη - Τεχνικός σε κρίσιμη κατάστασηΟ Τζέισον Στέιθαμ και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». Όμως τα νέα δεν είναι καλά.
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν τρεις τραυματίες – δύο τεχνικοί και ένα κασκαντέρ- και μάλιστα ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του άνδρα, που είναι από τη Βουλγαρία, είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα Ελληνικά Πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τους τραυματισμούς τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά. Οι τραυματισμοί αυτοί ξυπνούν μνήμες από την απίστευτη τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Halyna Hutchins, καθώς εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε, στο οποίο φαίνεται να υπήρχαν αληθινές σφαίρες...
Δεν υπάρχουν σχόλια