Ιπτάμενο αυτοκίνητο από την XPeng - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ιπτάμενο αυτοκίνητο από την XPeng


Οι νέες ιδέες της XPeng παρουσιάστηκαν στο 1024 Tech Day. Ανάμεσά τους και το ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Εξελίχθηκε από μια θυγατρική της XPeng που ειδικεύεται στις προηγμένες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους για την κινητικότητα του αύριο. 

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες αλλά είπε ότι το μοντέλο εξεκλίχθηκε υπό άκρα μυστικότητα και έχει πολλαπλά συστήματα ασφαλείας, ελαφρύ σχεδιασμό και αναδιπλούμενο μηχανισμό ρότορα. Όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, ανοίγουν δύο πόρτες προς τα επάνω, επιτρέποντας στους ρότορες να παίρνουν τη θέση τους.

Κατόπιν, οι λεπίδες εκτείνονται, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στο αυτοκίνητο να απογειωθεί και να προσγειωθεί κατακόρυφα.ο HΤ Aero μοιάζει με φουτουριστικό supercar, με άκρως αεροδυναμική σχεδίαση και μερικώς καλυμμένους πίσω τροχούς. Το ιπτάμενο αυτοκίνητο διαθέτει επίσης εσωτερικό υψηλής τεχνολογίας με διαφανές σύστημα infotainment στο ρόλο του ταμπλό και ψηφιακή οθόνη ενσωματωμένη στο τιμόνι. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα κεντρικό διαχωριστικό, καθώς και τα χειριστήρια για την πτήση. 

Βλέποντας τις εικόνες θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για ένα απλό σχέδιο επί ψηφιακού χάρτου αλλά η XPeng υποστηρίζει πως θα είναι έτοιμο και πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο, το 2024.
Δεν υπάρχουν σχόλια