Η Θέρμη μεταξύ των περιοχών που προτιμούσαν οι διαρρήκτες που άδειαζαν ΙΧ - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Θέρμη μεταξύ των περιοχών που προτιμούσαν οι διαρρήκτες που άδειαζαν ΙΧ - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 


Συνολικά 15 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα εξιχνίαστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Μεταξύ αυτών είναι και οι περιπτώσεις 9 διαρρήξεων αυτοκινήτων που έκαναν ένας 24χρονος και μια 32χρονη στις περιοχές Λαγκαδά, Ευκαρπίας, Θέρμης και Θεσσαλονίκης.  
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Οι επισταμένες και συνεχιζόμενες έρευνες αστυνομικών Τμημάτων Ασφαλείας για την ταυτοποίηση ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο στην περιοχή αρμοδιότητά τους, οδήγησαν στην εξιχνίαση 15 περιπτώσεων κλοπών, που διαπράχθηκαν εντός του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο:

• Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά εξιχνίασαν 9 διαρρήξεις αυτοκινήτων στις περιοχές Λαγκαδά, Ευκαρπίας, Θέρμης και Θεσσαλονίκης και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 24 και 32 ετών (άνδρας-γυναίκα), ως δράστες των προαναφερόμενων κλοπών. 

Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
Δεν υπάρχουν σχόλια