Εκτακτη ανακοίνωση Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης για τον Ανθεμούντα - Απαγόρευση διέλευσης από τις «ιρλανδικές» διαβάσεις - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εκτακτη ανακοίνωση Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης για τον Ανθεμούντα - Απαγόρευση διέλευσης από τις «ιρλανδικές» διαβάσεις



Εκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Πολιτική Προστασία του Δ.Θέρμης. Σύμφωνα με αυτή, λόγω της έντασης της βροχόπτωσης υπάρχει κίνδυνος στο οδικό δίκτυο, ενώ η στάθμη του ποταμού Ανθεμούντα έχει ανέβει επικίνδυνα όπως μπορείτε να δείτε στο video που παραθέτουμε στη συνέχεια. Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Η Πολιτική Προστασία του δημου Θερμης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης ενημερώνει τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο του δημου Θέρμης, ότι λόγω της συνεχιζομενης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών αλλά κυριως λόγω του μεγάλου όγκου νερού που κατεβαίνει από Χαλκιδική έχει ανεβεί επικίνδυνα η στάθμη του ποταμού Ανθεμουντα.
Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων από όλες τις «ιρλανδικές» διαβάσεις του Ανθεμουντα σε όλη του την έκταση!