Επανατοποθέτηση του ΑΤΜ τράπεζας στο κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού στην Κοινότητα Σουρωτής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επανατοποθέτηση του ΑΤΜ τράπεζας στο κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού στην Κοινότητα Σουρωτής



//Ανακοίνωση Κοινότητας Σουρωτής:

Παραμονή ΑΤΜ στην Κοινότητα Σουρωτής
Πριν από περίπου δύο μήνες, έγινε τηλεφωνική επικοινωνία του Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς με τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ασλάνη, για να γίνει υπόδειξη χώρων από την Κοινότητα για μετατοποθετηση του ΑΤΜ, με προϋπόθεση να τηρούν την ασφάλεια των μηχανημάτων και των συναλλαγών.

Σε διαφορετική περίπτωση η Τράπεζα θα απέσυρε τελείως το μηχάνημα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κοινότητας και έτσι προτάθηκαν δύο σημεία: 
1) το παλιό σχολείο και 
2) το κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού, αφού πρώτα ο πρόεδρος είχε συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού, επισημαινοντας πόσο αναγκαία είναι η διατήρηση του ΑΤΜ στην Κοινότητα.

Μετά στάλθηκε υλικό με πληροφορίες για τα σημεία στον Περιφερειακό Διευθυντή (Ασφάλεια Τράπεζας), εκτιμήθηκε ότι το καταλληλότερο σημείο ήταν το κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Αγαπητοί συνδημότες είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα εξυπηρετεί την κοινότητα μας, τους εργαζόμενους, την Σουρωτή Α.Ε. καθώς και τα χωριά Αγ. Αντωνιο, Μονοπήγαδου, Αγ.Παρασκευης.







Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη επιτυχία η παραμονή του ΑΤΜ στην Κοινότητα Σουρωτής και να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση των παραπάνω χωριών και των υπολοίπων συναλλασσομένων.

Όλες οι εργασίες για την μετακίνηση, των εξοπλισμό, την ασφάλεια του ΑΤΜ καθώς και την αποκατάσταση του παλαιού σημείου που βρισκόταν έγιναν με δαπάνες της Τράπεζας.

Να ενημερώσουμε ότι το ΑΤΜ λειτουργεί κανονικά εδώ και δύο μέρες.

Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και ο Πρόεδρος ευχαριστεί τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, την Κεντρική Διοίκηση της Τράπεζας και την Διευθύντρια του υποκαταστήματος της Θέρμης καθώς επίσης και την Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού για την παραμονή του ΑΤΜ στην Κοινότητα.