Διαδικτυακό Ραδιόφωνο δημιουργεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου - Κάλεσμα για συμμετοχή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο δημιουργεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου - Κάλεσμα για συμμετοχή


Διαδικτυακό Ραδιόφωνο δημιουργεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου και απευθύνει κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει 
από τη θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Συλλόγου, το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο θα είναι πολυφωνικό και θα περιλαμβάνει εκπομπές μουσικής, λόγου, τέχνης και κοινωνικού προβληματισμού.

//Ανακοίνωση:

"Ο ψηφιακός τρόπος επικοινωνίας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι παλαιότεροι τρόποι επικοινωνίας μεταλλάσσονται, δημιουργώντας ένα καινούργιο πεδίο δράσης, το οποίο είναι πιο προσιτό στα νέα άτομα και πολύ πιο ενδιαφέρον λόγω της εμπλοκής τους με τα τεχνολογικά μέσα.

Μέσα από δράσεις που περιλαμβάνουν ψηφιακό εξοπλισμό, επιτυγχάνεται μια καλύτερη προσέγγιση της ομαδικότητας, επικοινωνίας και διάθεσης πληροφοριών, πράγμα που βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση της πληροφορίας μεταξύ των πολιτών.
Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μπούμε ενεργά στο χώρο του ραδιοφώνου ως πολιτιστικός σύλλογος, δημιουργώντας διαδικτυακό, πολυφωνικό ραδιόφωνο, με εκπομπές μουσικής, λόγου, τέχνης και κοινωνικού προβληματισμού.

Σας καλούμε, λοιπόν, όσες και όσους έχουν δημιουργική διάθεση και όρεξη, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια από τη θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Για πληροφορίες, καλέστε στο τηλεφωνικό νούμερο 6972882401."