Άρης: Επιστρέφει άμεσα στο Ρύσιο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άρης: Επιστρέφει άμεσα στο Ρύσιο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

 
Από σήμερα Τρίτη (26/10) κιόλας ο Άρης θα μπορεί να προπονείται και πάλι στο αθλητικό του κέντρο στο Νέο Ρύσιο.


Θυμίζουμε ότι η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα προκάλεσε μεγάλες ζημιές με πλημμύρες στις εγκαταστάσεις της ομάδας.


Ζημίες που άγγιξαν τις 400.000 ευρώ και ήρθαν λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των βελτιωτικών έργων που πραγματοποιήθηκαν.

Τα τελευταία χρόνια το Ρύσιο εξοπλίστηκε με καινούργια μηχανήματα (κρυοθεραπείες, σάουνες κτλ), διάφορα έπιπλα και όργανα γυμναστικής.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης έγιναν ήδη κάποιες σημαντικές εργασίες, όπως ο καθαρισμός των αποδυτηρίων και των ντους.

Έτσι η ομάδα μπορεί και πάλι να προπονείται εκεί και να μην επιβαρύνει το «Βικελίδης», έχοντας στη διάθεσή της τα βασικά.

Φυσικά για την πλήρη αποκατάσταση χρειάζονται ακόμη μερικές εβδομάδες καθώς οι άνθρωποι του Άρη είχαν υπολογίσει ότι χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας.

Άρης: Ρεπό μετά την «5άρα»

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του νικηφόρου αγώνα με τον Παναιτωλικό, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Τρίτης (26/10) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής.

Σπουδαίο φιλικό για την ομάδα Κ17

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα Κ17 του ΑΡΗ, η οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή (29/10) την αντίστοιχη ομάδα της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Ο αγώνας με τη ρωσική ομάδα θα γίνει στο γήπεδο της Καρδίας και θα ξεκινήσει στις 18:00».

sportime.gr