Ερχονται Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χάρισον Φορντ, Τζέϊσον Στέϊθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ερχονται Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χάρισον Φορντ, Τζέϊσον Στέϊθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη



Διάσημοι αστέρες της έβδομης τέχνης θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για αρκετές εβδομάδες, προκειμένου να λάβουν μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι», που πρόκειται να αρχίσουν τέλη Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα θα είναι οι Τζέϊσον Στέϊθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που έγραψε το σενάριο και έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Άνθρωποι της παραγωγής ήδη ψάχνουν σημεία για γυρίσματα και συνεργάτες σε τοπικό επίπεδο. Επτά χρόνια μετά το «Οι Αναλώσιμοι 3», ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα είναι από τους πρωταγωνιστές, καθώς ήδη από τις 2 Αυγούστου με μια ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στην τέταρτη συνέχεια της πασίγνωστης ταινίας.

Μεταξύ των σταρ που θα συμμετέχουν είναι επίσης οι Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χάρισον Φορντ, Ουέσλι Σνάιπς, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Μπρους Γουίλις και Τσακ Νόρις.

Έτσι, μετά τα επιτυχημένα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, η Millenium Films έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη, την οποία επέλεξε για τα γυρίσματα της τέταρτης κατά σειρά ταινίας, το αμερικανικό franchise δράσης που έγραψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office.

Τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου, στην οποία πρωταγωνιστεί η συγκεκριμένη πλειάδα αστέρων της μεγάλης οθόνης. Την πόλη θα επισκεφθεί φυσικά και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος άλλωστε έχει και τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών.

Όπως είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές:

«Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών».

Ο κ. Κουάνης ανέφερε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να μην γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί. 
Είναι action pact ταινία, γεμάτη δράση, εκρήξεις. Έχουν διάφορες σκηνές που περιλαμβάνουν κυνηγητά με αυτοκίνητα και συζητούν με την Τροχαία, με τους δήμους και την περιφέρεια για το πώς θα το στήσουν όλο αυτό
σημείωσε και πρόσθεσε πως η ταινία εκτιμάται ότι θα τελειώσει μέσα με τέλη Νοεμβρίου.