Στην Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης διενέργησαν εχθές εμβολιασμούς υπάλληλοι του Κέντρου Υγείας Θέρμης (φωτογραφίες) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στην Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης διενέργησαν εχθές εμβολιασμούς υπάλληλοι του Κέντρου Υγείας Θέρμης (φωτογραφίες)

 

Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, η 4η ΥΠΕ Μακεδονίας -Θράκης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Θέρμης, ομάδα υγειονομικών διενέργησαν εμβολιασμούς εχθές 26/10. 


Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας:
Στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα -και ξεκινάνε άμεσα να λειτουργούν- επιπλέον, καινούρια, τακτικά εξωτερικά ιατρεία post Covid -19.

Η καταγραφή και η πορεία της νόσου των πρωην ασθενών Covid-19, θα συνεχιστεί και με περισσότερα εξωτερικά ιατρεία , όταν αποκλιμακωθεί η πίεση στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η 4η Υ.ΠΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για τη δικτύωση και ενημέρωση των γιατρών σε ένα κοινό πλαίσιο εξέτασης των πολιτών που νόσησαν από Covid -19 και που ακόμα κάποια θέματα ταλαιπωρούν την υγεία τους.

Πληροφορίες για τα ραντεβού τις δομές όπου λειτουργούν Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία post Covid -19 θα βρείτε είτε στο site www.4ype.gr είτε στα τηλεφωνα και τις ιστοσελίδες των δομών.

Ο Διοικητης της 4ης Υ. ΠΕ
Δημήτρης Τσαλικάκης