Σήμερα η απονομή βραβείων του 4ου διαγωνισμού φωτογραφίας της Ανατολικής ΑΕ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σήμερα η απονομή βραβείων του 4ου διαγωνισμού φωτογραφίας της Ανατολικής ΑΕ



Σαράντα οκτώ μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμμετείχαν στο φετινό, 4ο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Το μέλλον που θέλουμε – Βιώσιμη διαχείριση πόρων», τον οποίο οργάνωσε για μία ακόμη χρονιά η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω covid, συμμετοχές υπήρχαν από όλη την Κεντρική Μακεδονία, με 134 φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες οι μαθητές και οι μαθήτριες προσπάθησαν να δώσουν την δική τους εικόνα για το περιβάλλον και τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η εκδήλωση βράβευσης των παιδιών θα γίνει διαδικτυακά, σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 6 μμ.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιασθούν οι φωτογραφίες με τις οποίες συμμετείχαν οι διαγωνιζόμενοι μαθητές και μαθήτριες και θα απονεμηθούν τα δύο βραβεία καθώς επίσης και οι 20 έπαινοι, σύμφωνα με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής.


Στην επιτροπή αξιολόγησης των φωτογραφιών συμμετείχαν οι Γεώργιος Κατσάγγελος, καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών, τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ, Στυλιανός Ντεξής, αναπληρωτής καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών, τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ, Κώστας Στυλιάδης, πρόεδρος Παραρτήματος ΠΕΕΚΠΕ Κ. Μακεδονίας, εκπαιδευτικός, βιολόγος, δρ. Αντωνία Δαρδιώτη, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και δρ. Χριστίνα Τσαλίκη, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.