Το Νοέμβριο η έναρξη των ΣχολώνΓονέων του δήμου Θέρμης. Μέχρι 31 Οκτωβρίου ο Φθινοπωρινός κύκλος αιτήσεων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Νοέμβριο η έναρξη των ΣχολώνΓονέων του δήμου Θέρμης. Μέχρι 31 Οκτωβρίου ο Φθινοπωρινός κύκλος αιτήσεων




Τον Νοέμβριο ξεκινούν τρεις (3) σχολές γονέων του «Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης» που υλοποιούν η Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Δήμου Θέρμης και ειδικότερα το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. Κάθε σχολή ολοκληρώνεται σε οκτώ (8) δίωρες, κατά βάση διαδικτυακές συναντήσεις.


Αναλυτικά,
  • Οι γονείς με παιδιά που φοιτούν στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου μπορούν να συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες συναντήσεις με έναρξη την Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου και ώρα 18:00-20:00. (αίτηση συμμετοχής)
  • Οι γονείς με παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγείο – δημοτικό) μπορούν να παρακολουθήσουν τις εβδομαδιαίες συναντήσεις που θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, και ώρα 17:00-19:00. (αίτηση συμμετοχής)
  • Τέλος, για τους γονείς με παιδιά στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (γυμνάσιο – λύκειο) οι οκτώ συναντήσεις, θα πραγματοποιούνται ημέρα Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 έως 21.00 σε δεκαπενθήμερη βάση. (αίτηση συμμετοχής).

Σκοπός είναι η ενδυνάμωση των γονέων στην άσκηση του ρόλου τους, ώστε να ανταποκριθούν θετικά στην εξέλιξη των παιδιών τους και να προστατεύσουν την ψυχική υγεία, τόσο των παιδιών, όσο και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.



Η θεματολογία επιλέγεται από τους συμμετέχοντες γονείς στην πρώτη συνάντηση της κάθε ομάδας με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους.

Οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους έως τις 31 Οκτωβρίου στο email: epita@anatoliki.gr ή μέσω φαξ στο 2310.486203. Η συμμετοχή στις σχολές είναι δωρεάν. Σημειώνεται ότι θα υπάρξουν και επόμενοι κύκλοι σχολών γονέων (χειμερινός και εαρινός).


Η Υπεύθυνη Σχολών Γονέων είναι η κ.Ελευθερία Πήτα, με την οποία μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:0 το πρωί έως 16:00 το απόγευμα στα τηλέφωνα 2310463930/ 6983884876.

Ακολουθούν οι αιτήσεις συμμετοχής:

aithsh 1

aithsh 2

aithsh 3