Μέσα στο 2022 έρχεται και στην Ελλάδα το HBO Max - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μέσα στο 2022 έρχεται και στην Ελλάδα το HBO Max


Το HBO Max θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά οι Έλληνες τηλεθεατές. Όπως αποκάλυψε η ίδια η αμερικανική εταιρεία, μέσα στο 2022 θα προστεθούν νέες αγορές στις οποίες θα υποστηρίζεται το streaming του περιεχομένου της και μέσα σε αυτές φιγουράρει και η δική μας. 

Συγκεκριμένα, το HBO ανακοίνωσε πως το HBO Max θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο 2022 σε 7 επιπλέον χώρες, την Ελλάδα, την Εσθονία, την Ισλανδία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία και την Τουρκία.

Το άνοιγμα του HBO προς την Ευρώπη θα ξεκινήσει από τις 26 Οκτωβρίου σε Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ισπανία και Ανδόρα, ενώ θα ακολουθήσει η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (μαζί με την Πορτογαλία) το 2022.

Η πλατφόρμα σημειώνει πως πέραν της επιλογής για μηνιαία συνδρομή, θα υπάρχει και η ετήσια που θα τιμολογείται στην τιμή των 8 μηνών, άρα και θα συμφέρει περισσότερο. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, προκαλεί… πονοκέφαλο στην Vodafone, αφού το Vodafone TV είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος επίσημος τρόπος να παρακολουθήσει κανείς περιεχόμενο και παραγωγές του HBO νόμιμα στη χώρα μας. 

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού οι παραγωγές της Warner Bros. θα προβάλλονται μέσα από το HBO Max και στη χώρα μας, 45 ημέρες μετά τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Το HBO σημειώνει πως μέχρι το 2026 θα έχει φτάσει την πλατφόρμα του σε 190 χώρες και μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσει να προσφέρεται στους Έλληνες θεατές, οι οποίοι -σημειωτέον- περιμένουν μέσα στο 2022 το λανσάρισμα και του Disney+.