Tips για να κάνετε το δωμάτιό σας να μοιάζει όπως και εκείνα που βλέπετε στο Instagram - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Tips για να κάνετε το δωμάτιό σας να μοιάζει όπως και εκείνα που βλέπετε στο Instagram



Λίγη ώρα να αφιερώσετε στο Instagram σας και είναι αρκετή για να σας κάνει να ζηλέψετε, με την καλή έννοια της λέξης, τα δωμάτια και τους προσωπικούς χώρους των influencers αλλά και των σταρ που ακολουθείτε. Η ερώτηση που προκύπτει είναι πολύ απλή και δεν είναι άλλη από το «πώς μπορώ κι εγώ να αποκτήσω ένα τόσο ονειρικό δωμάτιο».

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε κι εσείς τον προσωπικό σας χώρο να μοιάζει ultra ινσταγκραμικός, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές. Τα βήματα είναι ελάχιστα και άκρως κατανοητά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη και να επιβαρυνθείτε με αγορές που έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνατε.


Τι να κάνετε για να γίνει ο χώρος σας άκρως ινσταγκραμικός

Το πρωί μόλις ξυπνάτε, λοιπόν, θα πρέπει να αφιερώνετε λίγα λεπτά στο χώρο σας, έτσι ώστε να τον συμμαζεύετε μετά από τον βραδινό ύπνο. Να στρώνετε δηλαδή τα σεντόνια και να κάνετε και πάλι «αφράτα» τα μαξιλάρια.

Αν θέλετε ο χώρος σας να προσιδιάζει περισσότερο στις φωτογραφίες που χαζεύετε στο Instagram προτιμήστε ανοιχτόχρωμα σεντόνια, τα οποία και μεγαλώνουν το χώρο και κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται πιο καθαρό.

Ακόμη, μία από τις διακοσμητικές πινελιές που μπορούν να αλλάξουν την «προσωπικότητα» του χώρου σας, προσθέτοντας μια φινετσάτη πινελιά είναι ένα κουβερλί επιμελώς ατημέλητα ριγμένο πάνω από τα σεντόνια ή επιμελώς διπλωμένο στην άκρη του κρεβατιού.


Επιπλέον, τα πολλά μαξιλάρια δημιουργούν την αίσθηση της θαλπωρής, γι’ αυτό συνδυάστε μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη μεταξύ τους. Μάλιστα, φροντίστε τα μεγάλα μαξιλάρια να ταιριάζουν περισσότερο με το κουβερλί και τα μικρότερα με τα σεντόνια σας.

Οι τελευταίες πινελιές, αλλά όχι και τόσο ασήμαντες, είναι και αυτές που θα κάνουν την διαφορά, γι’ αυτό μην διστάσετε να προσθέσετε στο χώρο σας ένα μεγάλο και εντυπωσιακό φυτό, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα φωτιστικά που θα διακοσμήσουν το κομοδίνο σας, ενώ σίγουρα μια πολυθρόνα και ένα μικρό τραπεζάκι θα προσθέσουν επιπλέον στυλ και φινέτσα στο δωμάτιό σας.