Mία ξεχωριστή θεατρική κωμωδία από τη Θεατρική Σκηνή της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Mία ξεχωριστή θεατρική κωμωδία από τη Θεατρική Σκηνή της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου



Μια παράσταση για την ελευθερία της σκέψης και της βούλησης, “Οι Ηλίθιοι” του Νήλ Σάιμον, πρόκειται να παρουσιαστεί από την Θεατρική Σκηνή της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8 το βράδυ, στην αυλή του δημοτικού σχολείου Αγίου Αντωνίου.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή θεατρική κωμωδία που έρχεται να ταρακουνήσει τις συνήθειες όλων.

Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων. Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση θα πρέπει να επισκεφτούν το παρακάτω Link: https://forms.gle/Gxnk15TBPffAgt1S6

Τα εισιτήρια τιμώνται στα τρία ευρώ και θα διατίθενται και στην είσοδο της αυλής του δημοτικού σχολείου, λίγο πριν από την παράσταση.


Λίγα λόγια για το έργο:

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωρίο της Ρωσίας, το Κουλιέντσικοφ. Ο δάσκαλος Λεόν Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωριό και έπειτα από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη, Ζουμπρίτσκι. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει όμως πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο ηλίθια όσο και οι υπόλοιποι.

Σύντομα θα ανακαλύψει ότι η ηλιθιότητα των κατοίκων δεν είναι συμπτωματική αλλά το αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια, και πως θα πέσει και ο ίδιος θύμα της αν δεν καταφέρει σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει τη Σοφία… Θα τα καταφέρει;

Στην παράσταση παίζουν οι: Ιωάννα Ιωαννίδου, Χαριτωμένη Κιζιρίδου, Σοφία Σιδηρά, Νίκος Ηλιάδης, Χριστίνα Τσιούτση, Ελένη Σαχίνη, Γιώργος Σαχίνης, Δημήτρης Κελεσίδης, Ζωή Τσιτσεκίδου, Γιώργος Μελισσίδης.