Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών



Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.


Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:


1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:
Στους κόμβους Παπαγεωργίου (Κ5), Επταπυργίου (Κ7), Αγ. Παύλου (Κ7Α), Τριανδρίας (Κ8), Τούμπας (Κ9), Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), Πυλαίας (Κ11), Πανοράματος (Πρασακάκη) και K12, αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον Κ16 έως τον κόμβο Κορδελιού (Χ.Θ. 3+200) στα δεξιά της οδού σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.


2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών:
Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στους κόμβους Κ12, Θέρμης, Προφήτη Ηλία και Ψελλού, και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ..
Οι αποκλεισμοί θα γίνονται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος των κλάδων.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

  • Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
  • Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και με διάρκεια μίας εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων και των τεχνικών, κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο τμήμα από τα όρια του νομού (γέφυρα Αγ. Παντελεήμονα) έως τον οικισμό του Πετρωτού.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα πραγματοποιηθούν, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.