Δωρεάν δραστηριότητες στα ΚΔΑΠ Θέρμης και Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δωρεάν δραστηριότητες στα ΚΔΑΠ Θέρμης και Βασιλικών



Μέσα στους φιλόξενους χώρους των ΚΔΑΠ Θέρμης και Βασιλικών, κάτω από την καθοδήγηση του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας, ξεκίνησαν από 1 Σεπτεμβρίου οι δραστηριότητες της δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Τα Κέντρα Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Θέρμης υποδέχονται τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών κατά τις απογευματινές ώρες, δίνοντάς τους την ευκαιρία μέσα από ένα πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον να έρθουν σε επαφή με πολλές δραστηριότητες, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους, να βρεθούν με φίλους, να παίξουν και να χαρούν.

Όπως επιβάλλεται από τις τωρινές συνθήκες, Κ.Δ.Α.Π. τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, αφού μέριμνά μας είναι πρωτίστως η υγεία των παιδιών.

Μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου τα ΚΔΑΠ Θέρμης & Βασιλικών παρέχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ τις δραστηριότητές μας που περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, ζωγραφική, αθλητικές δραστηριότητες, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής-μαγειρικής, lego και επιτραπέζια παιχνίδια.
Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά δραστηριότητες που θα ερεθίσουν δημιουργικά τις ικανότητες και τα ταλέντα τους με σκοπό την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Ακολούθως παρουσιάζεται το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ όπως διαμορφώνεται έως 13 Σεπτεμβρίου: