Στο Καστελόριζο και απρόσμενα αναδύθηκε το υποβρύχιο «Παπανικολής» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στο Καστελόριζο και απρόσμενα αναδύθηκε το υποβρύχιο «Παπανικολής»


Στον απόηχο της ιστορικής αμυντικής συμφωνίας για τη «Στρατηγική Εταιρική Σχέση», που ανακοίνωσαν από το Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε στην παρουσία του υποβρυχίου «Παπανικολής» στο Καστελλόριζο.

Η επιβλητική ανάδυση του υποβρυχίου προκάλεσε την έκπληξη όχι μόνο των κατοίκων του νησιού, αλλά και των Τούρκων, στέλνοντας μήνυμα στη γειτονική χώρα ότι πιάστηκαν στον ύπνο.

«Το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν» έγραψε στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες.


«Τα υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» πρόσθεσε ο στρατηγός Φλώρος.