Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά την μπύρα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά την μπύραΠού μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στο σπίτι το δημοφιλές ποτό. H μπύρα αποτελεί για πολλούς αγαπημένο ποτό του καλοκαιριού και καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες παγκοσμίως.
Εκτός, όμως από την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει, με λίγη ποσότητα μπύρας μπορούμε να λύσουμε διάφορα μικροπροβλήματα.

Δείτε για παράδειγμα παρακάτω τρεις εναλλακτικές χρήσεις της...

1. Αντιμετωπίζει διάφορους λεκέδες
Αποτελεί ιδανική λύση ειδικά για λεκέδες όπως καφές ή τσάι. Ρίχνετε την μπύρα στο λεκέ και τρίβετε μέχρι να εξαφανιστεί, αν ο λεκές επιμένει, επιμείνετε και εσείς. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

2. Απομακρύνει τα έντομα
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ραντίσετε με λίγη μπύρα την πηγή του κακού και συγκεκριμένα τη φωλιά των εντόμων που επισκέπτονται το σπίτι σας. Μόλις μυρίσουν τη μπύρα θα φύγουν από εκεί και θα αργήσουν να εμφανιστούν ξανά.

3. Διώχνει τη σκουριά
Η μπύρα μπορεί να αντιμετωπίσει και τη σκουριά. Ραντίστε την σκουριασμένη επιφάνεια, για παράδειγμα τη σκουριασμένη βίδα που δεν ξεβιδώνει και απλά να περιμένετε. Μετά από μισό λεπτό θα μπορέσετε να βγάλετε τη βίδα καθώς έχει την ιδιότητα να «σπάει» τη σκουριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια