Τέσσερεις περιπτώσεις απάτης σε βάρος κατοίκων της Θέρμης εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τέσσερεις περιπτώσεις απάτης σε βάρος κατοίκων της Θέρμης εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης



Εξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς του Τ.Α. Θέρμης κατόπιν ενδελεχούς έρευνας τέσσερεις περιπτώσεις απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στις τρείς εκ των οποίων οι δράστες με την πρόφαση πώλησης ή αγοράς προϊόντων κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 € περίπου και σε μια περίπτωση αποπειράθηκαν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 170€.

Πιο συγκεκριμένα σχηματίσθηκαν δικογραφίες: 

👉σε βάρος ενός αλλοδαπού για υποκλοπή στοιχείων πιστωτικής κάρτας ημεδαπού από την οποία οι δράστες αφαίρεσαν μέσω 26 συναλλαγών το χρηματικό ποσό των 2500€ περίπου, 
 
👉σε βάρος δυο ημεδαπών οι οποίοι έβαλαν ψεύτικη αγγελία πώλησης συλλεκτικών χαρτονομισμάτων αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 40€ χωρίς να στείλουν το χαρτονόμισμα και 

👉ενός ημεδαπού διαχειριστή εταιρείας που απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2460€ ως αντίτιμο για πώληση ηλεκτρικού ποδηλάτου χωρίς ομοίως να αποστείλει το παραγγελμένο προϊόν. 
 
👉Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος δυο ημεδαπών για απόπειρα απάτης οι οποίοι με το πρόσχημα αγοράς ενός κινητού τηλεφώνου αποπειράθηκαν χωρίς επιτυχία να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 170€ από τον παθόντα.