Επέκταση Θέρμης: Δεν αλλάζει η προτεραιότητα στη συμβολή των οδών Κουγιάμη με Πάροδο ΕΟ Θεσ/νικης-Μουδανιών παρά το αίτημα του Συλλόγου της Επέκτασης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επέκταση Θέρμης: Δεν αλλάζει η προτεραιότητα στη συμβολή των οδών Κουγιάμη με Πάροδο ΕΟ Θεσ/νικης-Μουδανιών παρά το αίτημα του Συλλόγου της ΕπέκτασηςΠαραμένει η σήμανση του STOP στη διασταύρωση Κουγιάμη με Πάροδο ΕΟ Θεσ/νικης-Μουδανιών παρά την επιθυμία των κατοίκων της Επέκτασης Θέρμης που μεταφράστηκαν σε αίτημα προς 
τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων στις 24 Μαρτίου 2021 από τον Σύλλογο ΕΠΙ-Κοινωνία Κατοίκων Επέκτασης Θέρμης.

Εχθές 14 Σεπτεμβρίου, σε απάντηση της επιστολής ο Σύλλογος παρέλαβε τα παρακάτω έγγραφα που αιτιολογούν το σκεπτικό της απόφασης.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:
Το αίτημά μας προς την Περιφέρεια κατατέθηκε μετά από επιθυμία πολλών κατοίκων της περιοχής, προκειμένου να σταματήσει το πρωινό και μεσημεριανό κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται στο σημείο αυτό, κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στα σχολεία της περιοχής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η αλλαγή προτεραιότητας στη διασταύρωση της οδού Κουγιάμη με τον παράδρομο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων.
Κρίνεται ότι ο κυκλοφοριακός φόρτος της δημοτικής οδού Κουγιάμη, δεν είναι συνεχής αλλά παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες εποχές του έτους, ορισμένες ώρες και μέρες της εβδομάδας. Η παράπλευρη οδός αποτελεί την κύρια οδό έναντι όλων των κάθετων δημοτικών οδών.

Συνεπώς, το υφιστάμενο καθεστώς προτεραιότητας κρίνεται ως το ενδεδειγμένο.

Τα σχετικά έγγραφα: 


Περισσότερα: epi-thermi.grΔεν υπάρχουν σχόλια