Γκόρντον Ράμσεϊ: «Καλύτερη η ελληνική κουζίνα από την ιταλική!» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γκόρντον Ράμσεϊ: «Καλύτερη η ελληνική κουζίνα από την ιταλική!»


Ο Gino D’Acampo σχεδόν εξοργίστηκε με τον Γκόρντον Ράμσεϊ όταν οι δυο διάσημοι σεφ άρχισαν να μιλούν για φαγητό και ο Γκόρντον δήλωσε πως η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική.
 


Αυτή τη φορά, οι Γκόρντον, Gino και Fred Sirieix -μετρ του First Dates- ταξίδευαν στην Ελλάδα και επισκέφτηκαν μερικά διάσημα νησιά προς αναζήτηση του καλύτερου φαγητού.

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δυο παρουσιαστών, όταν ο Ράμσεϊ απέρριψε την ιταλική κουζίνα μπροστά στον διάσημο Ιταλό σταρ.

Ο Γκόρντον ακούγεται να λέει πως θεωρεί την ελληνική κουζίνα καλύτερη από την ιταλική, ενώ κάθονται σε ένα πολυτελές σκάφος. «Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά», ήταν η απάντηση του Gino D’Acampo, που αναζήτησε στήριξη στον Γάλλο Fred Sirieix, ο οποίος συμφώνησε τελικά με τον Ράμσεϊ.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν περισσότερο και με καλύτερη υγεία ως αποτέλεσμα της τοπικής κουζίνας τους.

«Η ιταλική διατροφή είναι από τις διασημότερες παγκοσμίως», αμύνθηκε ο Gino, με τον Ράμσεϊ να κλείνει τη διαφωνία με μια μάλλον αποστομωτική απάντηση: «Στην Ελλάδα ζουν περισσότερο».

Στη διάρκεια του επεισοδίου, οι τρεις σεφ έκαναν μεταξύ άλλων στάση σε Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο. Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν γίνει στην Αθήνα και διάφορα ελληνικά νησιά με σκοπό την ανάδειξη της κουλτούρας της χώρας μας.