ΔΕΘ: Έρχονται μεγάλες διαδηλώσεις από αρνητές κατά τις ημέρες της Έκθεσης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΔΕΘ: Έρχονται μεγάλες διαδηλώσεις από αρνητές κατά τις ημέρες της Έκθεσης


Αυξημένα μέτρα σχεδιάζει η Αστυνομία εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας αρνητών του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, εκτός από τις συνηθισμένες κινητοποιήσεις των συνδικάτων στα πλαίσια της ΔΕΘ, φέτος οι αρχές αναμένουν μεγάλες διαδηλώσεις και από αρνητές των εμβολίων.

Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη οι συσκέψεις στην Ελληνική Αστυνομία για τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμόσει το επόμενο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Στην πόλη αναμένεται να βρεθούν 5.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones, με το μεγάλο πονοκέφαλο των αρχών να είναι το «κεφάλαιο αρνητές - αντιεμβολιαστές».

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι προετοιμάζουν μεγάλες διαδηλώσεις, με την ΕΛΑΣ να «ξεσκονίζει» social media και σελίδες στο Διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής γνωστή έχει γίνει μεγάλη συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο το επόμενο Σάββατο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να οργανωθεί κάποιο happening, εκτός του πλαισίου των γνωστών διαδηλώσεων, με σκοπό να αιφνιδιάσουν τις αρχές.

Σύμφωνα μάλιστα με την Αστυνομία, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση σε πολλές περιοχές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα από αντιεμβολιαστές και αρνητές, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ακόμη και για άτομα από τη Νότια Ελλάδα που σχεδιάζουν να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια