Καθαρισμός ανεξέλεγκτων σκουπιδότοπων σε διάφορα σημεία του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καθαρισμός ανεξέλεγκτων σκουπιδότοπων σε διάφορα σημεία του δήμου Θέρμης



Συνεχίζεται από την υπηρεσία Καθαριότητας η συλλογή ογκωδών αντικειμένων τα οποία εγκαταλείπονται διάσπαρτα από επιτήδειους σε διάφορες περιοχές του δήμου Θέρμης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η υπηρεσία Καθαριότητας απομάκρυνε τα μπάζα και τα σκουπίδια από διάφορα σημεία σε όλη την έκταση του δήμου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Πονερίδης επισημαίνει για μία ακόμη φορά πως μετά τον καθαρισμό των περιοχών, αποτελεί ευθύνη όλων μας να μην δημιουργούνται νέοι, παράνομοι μπαζότοποι. “Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί.


 Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια αυτή, συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους σε αυτόν τον δύσκολο τομέα” σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πονερίδης. Παράλληλα ζητά από τους δημότες, να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ για να τα παραλαμβάνει το απορριμματοφόρο και να μην μένουν πολλές ώρες στους     

 


Παράλληλα, η Διεύθυνση Καθαριότητας απευθύνει έκκληση, για άλλη μια φορά, προς τους δημότες να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα δίπλα σε κάδους, σε πεζοδρόμια και οπουδήποτε αλλού, ογκώδη αντικείμενα. 

Αντ’ αυτού μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο στο τηλέφωνο 2310467110 ώστε να συνεννοούνται με την υπηρεσία η οποία είναι αρμόδια για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών κ.ο.κ.