Θέρμη: Εκκληση σε όλους τους φορείς για ομαλότερη διέλευση οχημάτων από τον Συντονιστή Κυκλοφοριακού Εργου Αστικών (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Εκκληση σε όλους τους φορείς για ομαλότερη διέλευση οχημάτων από τον Συντονιστή Κυκλοφοριακού Εργου Αστικών (φωτο)


Δημοσιεύουμε την επιστολή προς τη THERMISnews.gr του Συντονιστή Κυκλοφοριακού Εργου Αστικής Συγκοινωνίας των ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ τα οποία έχουν την κάλυψη των γραμμών 60Ε,66, και 67Α και εξυπηρετούν τον Δήμο Θέρμης μαζί με τις συνημμένες σ'αυτή φωτογραφίες:

//Επιστολή:

Ένα έτος μετά από την ανάπλαση της πλατείας Παραμάνας και την παράδοση της στην κυκλοφορία, συνεχίζει να παρατηρείται καθημερινά κυκλοφοριακό πρόβλημα στις οδούς περιμετρικά της πλατείας, φαινόμενο έντονο κατά τις πρωινές ώρες.

Η παράνομη στάθμευση σε όλη τη περίμετρο της πλατείας από οχήματα δυσχεραίνει την ελεύθερη κυκλοφορία των λεωφορείων των γραμμών

  • 60Ε Πανοράμα Θέρμη-Α.Σ Ικέα,
  • 66 Χαριλάου- Θέρμη και
  • 67Α.Σ Ικέα-Τριάδι.
και έχει αποτελέσει τον κύριο λόγο για την απώλεια δρομολογίων στις αστικές γραμμές που αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και στην υποδεέστερη εξυπηρέτηση απέναντι στο επιβατικό κοινό.

Επίσης, η νησίδα πλάτους ενός μέτρου κατά μήκος της πιάτσας που εξυπηρετεί στην επιβίβαση/αποβίβαση των πελατών, σε συνδυασμό με τα κάθετα παρκαρισμένα οχήματα από την δεξιά πλευρά του σημείου καθιστούν αδύνατη την διέλευση μεγάλων οχημάτων, όπως είναι τα λεωφορεία που εκτελούν διαδρομές στην περιοχή.

Τέλος, να τονίσουμε και το θέμα των παρκαρισμένων οχημάτων επί της οδού Ελ.Βενιζέλου, τα πρωινά Σαββάτου λόγω λαϊκής αγοράς και στον κυκλικό κόμβο Χάψα,επίσης.


Παρακαλούμε όλους τους φορείς να συμβάλλουν για μια ομαλότερη διέλευση οχημάτων περιμετρικά της πλατείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του δ.Θέρμης, για να εξαλειφθούν και οι πηγές αστικού θορύβου(κορναρίσματα) που μειώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να έχει ο επιβάτης και ο πολίτης την ποιότητα που του αξίζει.


Με εκτίμηση.
Τουπεκτζής Ευστράτιος,
συντονιστής κυκλοφοριακού έργου αστικής συγκοινωνίας των ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ.


Συνημμένα παρατίθενται οι φωτογραφίες:


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/9/21, 9:21 μ.μ.

    Πεταμένα λεφτά ότι κάνουν στην πλατεία, και καμία βούληση για λύση του προβλήματος. Αυξάνεται ο πληθυσμός της περιοχής συνέχεια και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για υποδομές, οι ίδιοι δρόμοι εδώ και 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή