Μικρές ελεύθερες βιβλιοθήκες, θα τοποθετηθούν σε τέσσερα σημεία της Επέκτασης Θέρμης με πρωτοβουλία του Συλλόγου ΕΠΙ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μικρές ελεύθερες βιβλιοθήκες, θα τοποθετηθούν σε τέσσερα σημεία της Επέκτασης Θέρμης με πρωτοβουλία του Συλλόγου ΕΠΙ



//Ανακοίνωση Συλλόγου ΕΠΙ

"Μίνι βιβλιοθήκες στην Επέκταση! "

Η ιδέα «Πάρε ένα βιβλίο, άφησε ένα βιβλίο» είναι εδώ και πολλά χρόνια διαδεδομένη στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια βρίσκει υποστηρικτές και στη χώρα μας.

Το σκεπτικό είναι απλό: ένα βιβλίο που δεν είναι πια απαραίτητο σε κάποιον, μπορεί να δώσει χαρά και να ανοίξει ορίζοντες σ΄ έναν άλλον αναγνώστη!

Μικρές ελεύθερες βιβλιοθήκες, θα τοποθετηθούν σε τέσσερα σημεία της Επέκτασης Θέρμης. Το απόθεμα της κάθε μίας βασίζεται στην ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής μας. Χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής ή συνδρομής μπορούν όλοι να γίνουν χρήστες τους, απλά και μόνο αφήνοντας ένα άλλο βιβλίο στη θέση αυτού που παίρνουν. Χαρίστε, ανταλλάξτε βιβλία και αφήστε τα να ταξιδέψουν στη γειτονιά μας!

Η δράση!
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 11:00 μαζευόμαστε πίσω από το Ελληνικό Κολλέγιο, στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Ματσούκας με Τζορντάνο Μπρούνο, για να δώσουμε πνοή σε μία ιδέα που στηρίζεται στη συνεισφορά και την κοινωνική αλληλεπίδραση των πολιτών.

Ο "Σύλλογος Επί" και η "Greek Eco Project " σας καλούμε να συμμετάσχετε στην εκκίνηση της λειτουργίας αυτών των μίνι βιβλιοθηκών, φέρνοντας βιβλία, βάζοντας την τελευταία πινελιά στην κατασκευή τους και τέλος βοηθώντας να ανοίξουμε λάκκους για να τις τοποθετήσουμε. Για το τελευταίο θα είναι χρήσιμο να φέρετε δικά σας σκαπτικά εργαλεία (τσάπες, φτυάρια).

Επιπλέον οργανώνουμε δράσεις για παιδιά με φωτογραφικά παιχνίδια και εργαστήριο πινακίδων με περιβαλλοντικά μηνύματα.

Ελάτε να διαδώσουμε το μήνυμα για μια καλύτερη γειτονιά!
info@epi-thermi.gr
hello@greekecoproject.gr