Θεσσαλονίκη: Προτάσεις για 3 ταινίες του Χόλιγουντ - Έρχονται Σταλόνε, Στέιθαμ και Σβαρτζενέγκερ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θεσσαλονίκη: Προτάσεις για 3 ταινίες του Χόλιγουντ - Έρχονται Σταλόνε, Στέιθαμ και Σβαρτζενέγκερ



"Οι Αναλώσιμοι 4" είναι η νέα χολιγουντιανή παραγωγή, που ετοιμάζεται να γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha και η εκπομπή "Alpha Παντού", ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις για συνολικά τρεις ταινίες, που ψάχνουν τους χώρους για να ξεκινήσουν γυρίσματα στην περιοχή.
Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας φαίνεται ότι έβαλε για τα καλά τη Θεσσαλονίκη στον χάρτη των κινηματογραφικών παραγωγών, με αποτέλεσμα τρεις κινηματογραφικές παραγωγές να εξετάζουν τις διαδικασίες για τα γυρίσματά τους στην περιοχή, αλλά και τους κατάλληλους χώρους.

Το προβάδισμα ανάμεσά τους έχει το σίκουελ της ταινίας "Οι Αναλώσιμοι", άνθρωποι της οποίας ήδη ψάχνουν σημεία για γυρίσματα και συνεργάτες σε τοπικό επίπεδο.

Το καστ της ταινίας σε επίπεδο πρωταγωνιστών είναι άγνωστο, όμως το σίγουρο είναι ότι επτά χρόνια μετά το "Οι Αναλώσιμοι 3", ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα είναι από τους παραμένοντες, καθώς ήδη από τις 2 Αυγούστου με μια ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στην τέταρτη συνέχεια των μισθοφόρων με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Μεταξύ των πολύ μεγάλων χολιγουντιανών ονομάτων, που αναμένεται να συμμετέχουν και στη νέα ταινία των "Αναλώσιμων" οι Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χάρισον Φορντ, Ουέσλι Σνάιπς, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Μπρους Γουίλις και Τσακ Νόρις.

ρος το παρόν οι πληροφορίες θέλουν τους επικεφαλής της παραγωγής να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών (δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη), όμως τίποτα δεν έχει κλειδώσει και δεν μπορούν προς το παρόν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Εξάλλου, χωρίς την έγκριση του cash rebate τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Στο μεταξύ, μόνο στο ΕΚΟΜΕ γνωρίζουν εάν το συγκεκριμένο πρότζεκτ πήγε για επιλογή και μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικαστικών αποφεύγουν να δώσουν πληροφόρηση. Σε κάθε περίπτωση είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχουν τρεις προτάσεις για τα γυρίσματα ισάριθμων ταινιών στη Θεσσαλονίκη, που "ψάχνονται" χωρίς να έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση χρηματοδότησης. Και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει ότι η Θεσσαλονίκη έχει ήδη μπει στο μάτι του Χόλιγουντ

voria.gr