Ο καιρός ακυρώνει τη 2η μέρα του Lake Mode Festival - οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο καιρός ακυρώνει τη 2η μέρα του Lake Mode Festival - οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων

 festival.jpg

Λόγω των επερχόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και κοινοποίησε στον Δήμο Θέρμης, η 2η ημέρα του Lake Mode Festival δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, ούτε να αναβληθεί για την επόμενη ημέρα, καθώς είναι προγραμματισμένη άλλη συναυλία στον χώρο.

Προχωρούμε σε αυτήν την έγκαιρη ανακοίνωση για να μην μπουν στον κόπο όσοι θα ξεκινούσαν έκτος Θεσσαλονίκης. H 1η ημέρα θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με τις προβλέψεις, οπότε οι κάτοχοι εισιτηρίων Σαββάτου 4/9 δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων Κυριακής 5/9 μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ημέρου μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ημέρου που επιθυμούν να προσέλθουν την 1η ημέρα του φεστιβάλ θα λάβουν την μισή αξία του εισιτηρίου (12,5€) μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες. Αν το εισιτήριο είναι αγορασμένο από κατάστημα Wind, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ης ημέρας που επιθυμούν να προσέλθουν την 1η ημέρα του φεστιβάλ έρχονται κανονικά, το εισιτήριο τους ισχύει πλέον για την 1η ημέρα.

Οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων από VIVA.GR (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 - 18:00)

Για την ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων σας, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αναγράφονται στους όρους χρήσης της Viva (https://travel.viva.gr/terms#tickets) και συγκεκριμένα στο 1.2.3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Συγκεκριμένα αναφέρεται “Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του ή το αγαθό το οποίο προμηθεύτηκε από το Website μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών VIVA είτε μέσω email στη διεύθυνση support@viva.gr είτε ηλεκτρονικά επικοινωνώντας μέσω του διαθέσιμου εργαλείου Live Chat στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας”.

Οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων από WIND

Για την ακύρωση και την επιστροφή των χρημάτων σας, θα χρειαστεί να μας στείλετε με ένα e-mail τον κωδικό παραγγελίας, το IBAN, την τράπεζα και τον δικαιούχο του λογαριασμού ώστε να προχωρήσουμε σε κατάθεση ποσού που αντιστοιχεί στο αντίτιμο του ακυρωμένου εισιτηρίου σας.