146 προσλήψεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

146 προσλήψεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ»
ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως τρεις (3) μήνες, εκατόν σαράντα έξι (146) ατόμων (κατ’ άρθρο 2 παράγραφος 2 περίπτωση η και ιε του Νόμου 4765/2021 (ΦΕΚ 6/Α/15-1-2021).

 Η αγγελία πρόσληψη εντάσσεται στο πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και λοιπές διατάξεις», και κατ’ άρθρο 4 παρ. 1 περ. ιστ της ΠΥΣ 33/2006 (ΦΕΚ 280/Α/28-12-2006), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν) για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των προγραμμάτων και των δράσεων του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του αναφερόμενου παρακάτω, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα καθήκοντα και τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» (MIS 5002090) που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσκόμιση των πρωτότυπων ή νομίμως επικυρωμένων δικαιολογητικών στα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα. Σε περίπτωση μη έγκαιρης προσκόμισης δικαιολογητικών, η αίτηση απορρίπτεται ως ελλιπής.

- Δείτε την Ανακοινωση