Στον «αέρα» η σέντρα της Super League 1: Δεν εγκρίθηκε ούτε τώρα η προκήρυξη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στον «αέρα» η σέντρα της Super League 1: Δεν εγκρίθηκε ούτε τώρα η προκήρυξηΔεν υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος ούτε την Δευτέρα (09/08) με αποτέλεσμα η σέντρα του νέου πρωταθλήματος να βρίσκεται στον «αέρα».

Απομένουν 12 ημέρες για την προγραμματισμένη έναρξη της νέας σεζόν της Super League Interwetten, ωστόσο μετά το γεγονός ότι προέκυψε ισοψηφία στην ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης της διοργανώτριας αρχής την Δευτέρα (09/08), η σέντρα βρίσκεται στον «αέρα».

Συγκεκριμένα, οι ψήφοι ήταν 7-7, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητο, οι ομάδες δηλαδή που έχουν ήδη εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν, να ψηφίζουν «ναι» και τους Απόλλωνα, Αστέρα, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ να δίνουν αρνητική ψήφο.

Αυτό σημαίνει ότι στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Super League Interwetten, θα πρέπει για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να πουν τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή 11 ομάδες, το «ναι». Αν πάλι δεν προκύψει λύση τότε θα διεξαχθούν άλλες δύο ΓΣ την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη (17/09) και την Πέμπτη (19/09).


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β' επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».