Instagram: Αυτή είναι η ιδανική ώρα για δημοσιεύσεις - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Instagram: Αυτή είναι η ιδανική ώρα για δημοσιεύσεις


Πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν το Instagram για να ποστάρουν τις φωτογραφίες από όμορφες στιγμές τους, γεγονός που εντείνεται όσο προχωρά και το καλοκαίρι. Ποιός δεν θα ήθελε οι δημοσιεύσεις του να αποκτήσουν πολλά likes και να γίνουν κυριολεκτικά ανάρπαστες στο διαδίκτυο;

Ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσουμε τον σωστό χρόνο δημοσίευσης, ο οποίος θα μας χαρίσει πολλά likes, είναι να πειραματιστούμε με τις μέρες και τις ώρες των αναρτήσεών μας. Έτσι, θα δούμε ποιος χρόνος ανάρτησης δημιουργεί τη μεγαλύτερη απήχηση.

Το Sprout Social, μια πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων με περισσότερους από 20.000 πελάτες, ανέλυσε τα δεδομένα των πελατών του για να δει ποια ώρα και μέρα οι δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησαν τη μεγαλύτερη απήχηση. Instagram

Κατά μέσο όρο, ο καλύτερος χρόνος για δημοσίευση στο Instagram είναι μεταξύ 10 π.μ. και 3 μ.μ. Ωστόσο, το επίπεδο απήχησης που έχεις μπορεί να αλλάξει δραματικά ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας που δημοσιεύεις. Οι καλύτερες ημέρες για δημοσίευση στο Instagram είναι ολόκληρη η Τετάρτη, αλλά ιδιαίτερα γύρω στις 11 π.μ. και η Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 11 π.μ.

Ένα post στις 7:00 π.μ. από Τετάρτη έως Παρασκευή είναι το πιο σοφό που μπορούμε να κάνουμε. Μην ξεχνάτε ότι όλοι τσεκάρουν τα τηλέφωνά τους αμέσως μόλις ξυπνήσουν.