Θερμαϊκό Θέρμης: Δυνατό κράς τεστ σήμερα με Δόξα Δράμας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θερμαϊκό Θέρμης: Δυνατό κράς τεστ σήμερα με Δόξα Δράμας





Δυνατό κράς τεστ σήμερα με Δόξα Δράμας για Θερμαϊκό Θέρμης.
Μετά τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα που βγήκαν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Πλαγιάς (ήττα με 2-0) την ευκαιρία για περισσότερα θα έχουν στο σημερινό ματς με αντίπαλο την Δόξα Δράμας οι προπονητής του Θερμαϊκού Τάσος Δούμας και Βασίλης Μπούρκας

Η ανακοίνωση του Θερμαϊκού Θέρμης για το φιλικό και οι διευκρινιστικές οδηγίες

Το πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασία της, δίνει σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρα 6:30 μ.μ. στην έδρα της, η αντρική ομάδα του ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Θέρμης με αντίπαλο την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ. 

Σύμφωνα με τις διευκρινιστικές οδηγίες που εκδόθηκαν από τη Γ.Γ.Α., στις 9 Αυγούστου 2021, με βάση την ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 7-08-2021, με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού covid 19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από 09-08-2021 μέχρι 16-08-2021» (ΦΕΚ 3660 β΄), επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες, σε ανοικτές εγκαταστάσεις, ΧΩΡΙΣ ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, με πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας.

 Σημειώνεται ότι η χωρητικότητα του δημοτικού γηπέδου της Θέρμης, ανέρχεται στα 500 άτομα, ΑΡΑ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 300 άτομα. 

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ και ως 5% ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥ ΘΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ. 

Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

goalpress.gr